Enklere bankhverdag: bytt ut engangskoden med bankid på mobil

Visste du at du enkelt kan logge inn i banken uten bruk av kodebrikke, eller egen app på telefonen? Finn ut hvordan bankid på mobil fungerer i praksis.

Bankidpåmobil

3 grunner til å benytte bankid på mobil

Alltid tilgjengelig

De fleste av oss har med mobilen uansett hvor vi går. På jobb, i bilen eller på ferie. Med bankid på mobilen kan du raskt logge inn i mobilbank og overføre penger eller betale en regning.

Alltid installert

Noen river seg i håret når telefonen blir oppgradert til nytt system. Var du en av dem som opplevde det da Apple oppgraderte sitt iOS system nylig? Med bankid på mobil ligger innloggingstjenesten i SIM-kortet, og hvis telefonen blir oppdatert slipper du å re-installere engangskodeappen for å komme deg raskt inn i mobilbanken.

Alltid full tilgang

Logger du inn med bankid på mobil får du full tilgang til alle tjenester med det samme. Du slipper med andre ord å finne frem engangskoden, enten på brikke eller app for å identifisere deg på nytt. Kjapt, enkelt og sikkert.

Tennistrening og pad

Hva skjer hvis du bytter telefon? 

Du kan fint bytte mobil, siden BankID på mobil ligger på SIM-kortet.
Hvis du må ha nytt SIM-kort, bestiller du ny BankID på mobil i nettbanken. Da avsluttes den gamle automatisk.

Kan jeg slette engangskodeappen? 

Nei, ikke helt enda. Foreløpig må du bruke engangskodeapp eller brikke når du skal logge deg inn i offentlige nettsider, som f.eks ID-porten. Men, det offentlige åpner for innlogging med bankid på mobil i november – så da blir det raskere tilgang til disse nettsidene også.

SpareBank 1 Telemark åpner for signering av lånedokumenter i slutten av oktober, inntil videre er det kodebrikke som gjelder i det tilfelle også.

Vis innleggBankidpåmobil1

Har du ikke mobilbank? Skaff deg mobilbank også med det samme du er i gang å fikse bankting – få en enklere hverdag!

Lurer du på noe?

telefon

Ring oss på 02610, så hjelper vi deg – hver dag 07.00 – 24.00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *